Hondenliefhebbers opgelet! Vandaag komt het gloednieuwe boek 'Honden voor het leven' uit van Arthur Japin. Een autobiografisch verhaal, vol moed, levenslessen en hondentrouw. En daar maak jij kans op.

Maak kans op het nieuwe boek van Arthur Japin!

Voor het eerst vertelt Arthur Japin over de hond die hem heeft opgevoed en twee puppy’s die zijn kijk op het leven bepalen. Grote thema’s als liefde, hoop, moed en vriendschap komen aan de orde. Herkenbaar voor groot en klein, troostend, aangrijpend en toegankelijk.

 

 Wil jij dit boek winnen? Reageer dan via onderstaand inschrijfformulier!

 

Over Arthur Japin

Arthur Japin schrijft romans en verhalen, toneelstukken en soms een filmscenario. In 1987 beëindigde hij zijn acteercarrière om zich op het schrijven te richten. Met zijn eerste roman 'De zwarte met het witte hart' brak hij nationaal en internationaal door. Sindsdien verschenen van zijn werk 43 vertalingen in meer dan 20 talen. 

 

 

 

Initialen*
Voornaam*
Achternaam*
Motivatie*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij. Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN