Beauty

Alle ongemakken van ontharen in één klap verdwenen

Scheren, waxen, harsen, epileren, laseren. Er zijn heel veel manieren om jezelf te ontharen. In de podcast Ongemakkelijke Onderwerpen is Vivian alle schaamte voorbij en gooit ze alle ongemakken op tafel. Dit keer over ál die vervelende haren op je lichaam.

De schaamte voorbij

In de nieuwste aflevering van de podcast praat Vivian samen met Cathelijne van 50, Angela van 37 en Linda van 26 over lichaamshaar. Waar lichaamshaar bij de één voor heel veel ongemak zorgt, laat de ander het juist bewust op bepaalde plekken staan. Aan snorharen, onder- en bovenbeenharen, of harde haren op de kin hebben onze vrouwen een gruwelijke hekel. In de aflevering wordt alles besproken, want schaam je je bijvoorbeeld voor je lichaamshaar? Zit er een verschil tussen verschillende generaties? En voel je de druk om het te laten staan? Hoe alle vrouwen hierover denken hoor je in de podcast. 

 

BENIEUWD GEWORDEN NAAR DE PODCAST?
Je luistert ‘Ongemakkelijke Onderwerpen’ via koffietijd.club!

 

Oerwoud van ontharingsproducten

In de schappen liggen honderden producten om je lichaamshaar mee weg te halen. Ontharingscreme, scheerapparaten met ik weet niet hoeveel mesjes, pincetten. Het blijft een gedoe om jezelf na een paar dagen weer helemaal haarvrij te maken. Want oh, wat een crime is het soms! Al die bebloede benen, rode bultjes, ingegroeide haren en jeuk.

De nieuwste trend in ontharingsland is IPL ontharing. Maar wat is dit? IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met behulp van lichtpulsen ga je beharing te lijf. De energie van het licht wordt door het melanine (pigment) in het haar en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte. Bij professionele IPL-behandelingen, zoals in de salon, wordt het haarzakje hierdoor vernietigd, waardoor de haar niet mee terugkeert. Maar je hoeft er niet meer voor naar een salon te gaan.

Uitproberen voor je het koopt

Iedereen kan nu thuis ook gebruik maken van deze nieuwe Lumea technologie van Philips. Het resultaat is verbluffend. Uit ervaring van gebruikers blijkt dat de meeste vrouwen al na 3 behandelingen resultaat zien. Ongewenste beharing blijft tot wel 6 maanden weg *. En na die 3 behandelingen zien vrouwen vaak 92% haarvermindering **. Geen pijnlijke mesjes dus én het scheelt uiteindelijk gewoon geld.

Ja de investering lijkt op het eerste gezicht hoog, maar op de lange termijn verdien je het heel makkelijk terug en bespaar je zelfs geld. Nog mooier is dat je het niet meteen hoeft te kopen. Je kunt het apparaat ook gewoon eerst rustig uittesten voor je het misschien alsnog aanschaft.

 

Wil je meer informatie over dit product? Klik dan hier.

 

*Mediane haarvermindering na 12 behandelingen: 77% op benen, 64% op bikinilijn, 64% op oksels
**Gemeten op de benen, na 3 behandelingen haalt 27 van de 55 vrouwen 92% haarvermindering of mee