Beauty

Lichaamhaar bij mannen, wat vinden we daarvan?

In de vorige podcast over Ongemakkelijke Onderwerpen besprak Vivian wat wij vrouwen zelf zo vervelend vinden aan ons lichaamshaar. Maar we hebben ook een uitgesproken mening over de beharing van onze mannen. Daarom wordt dit ongemakkelijk onderwerp in de nieuwe podcast uitgebreid besproken.

Behaarde mannen

Want al die baarden, snorren, rugharen en bilharen verdienen ook aandacht. Welk lichaamshaar van de man vinden we aantrekkelijk en welk lichaamshaar vinden we afgrijselijk? En, als je dat haar nu afgrijselijk vindt, hoe zeg je dat dan tegen hem? In de podcast hoor je hoe alle vrouwen dit aanpakken. 

Bemoei jij je met scheren?

Philips staat al lang bekend als expert op het gebied van  scheerapparaten. Zeker ook voor mannen. Wist je dat er zelfs een heus onderzoekscentrum in Drachten zit waar mannen allerlei ontharingsproducten testen? Mocht je nou nog een leuke cadeautip zoeken voor een man, dan zijn er een aantal leuke opties. De Philips Shaver S9000 Prestige bijvoorbeeld. Dat apparaat kun je zowel nat als droog gebruiken en scheert iedere haar kort af, zelfs bij een 7 daags baardje. Wisselt hij zijn baardstijlen liever af? Geen probleem voor de Philips OneBlade, want hiermee kan hij zijn baard scheren, stylen en trimmen. Leuk als Vaderdagcadeau, of gewoon zomaar!

Testcentrum voor mannen

In de podcast vertelt Erik van Dijk, hoofd van het onderzoekscentrum van Philips, je alles over deze apparaten en over alle trends en generatieverschillen op het gebied van lichaamshaar. Wil je graag meer weten over Philips OneBlade, klik dan hier. Gaat jouw man liever voor een ultraglad scheerresultaat, check dan de Philips Shaver S9000 Prestige hier.  

Benieuwd geworden naar de podcast? Je luistert ‘Ongemakkelijke Onderwerpen’ via koffietijd.club!