Beauty

Hoe bereiden we ons haar voor op de overgang?

Inmiddels weten we dat opvliegers, stemmingswisselingen en een lager libido symptomen zijn die je kunt hebben bij de overgang. Helaas blijft het daar niet bij, ook ons haar moet eraan geloven. Gelukkig is daar onze haarstylist Mika van Leeuwen met de allerbeste tips!

Wat gebeurt er dan met je haar? 

Iedereen kent de uitspraak ‘als je haar maar goed zit!’. Dat is in de overgang een stukje lastiger. Meer dan de helft van de vrouwen geeft aan last te hebben van dunner, doffer en stugger haar. Vaak verdwijnt de glans, blond verandert in groen en gekleurd haar wordt warm.  

De verschillende seizoenen werken hier ook niet aan mee. In de zomer droogt het haar extra uit door zout, chloor en zon. In het najaar pluist het haar extra door de luchtvochtigheid en valt er soms wel twee keer zo veel uit. Dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken!  

Hoe bereiden we ons haar hierop voor?

Volgens haarstylist Mika van Leeuwen en gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur hoeven we ons daar zeker niet bij neer te leggen! Er is meer dan voldoende aan te doen. Zo kun je bijvoorbeeld je haar in de juiste coupe laten knippen, moet je je haarborstel verzorgen op de juiste manier én je slaapritueel een beetje veranderen. Kleine aanpassingen maken al een vergroot verschil! 

Workshop 5 oktober om 19:30 uur

Ben je nu benieuwd hoe je jouw haar weer kunt laten stralenKoffietijddeskundigen Mika en Hetty leggen 5 oktober om 19:30 uur precies uit hoe je je haar optimaal verzorgt. Van binnen én van buiten!

Speciaal voor jullie hebben we nu ook een exclusieve Koffietijdaanbieding die vanaf nu voor je klaarstaat. Wist je namelijk dat er 'snoepjes' zijn die je haargroei stimuleren? Ze heten Yummygums en het zijn unieke vitaminegummies. Als je nu een kaartje voor de workshop koopt in combinatie met een pot Yummygums Hair (t.w.v. € 29,50), dan betaal je voor de pot tijdelijk maar € 20! Mika zelf zweert erbij én gaat je binnenkort precies vertellen hoe hij dankzij deze snoepjes weer een volle bos haar kreeg.