Beauty

De beste tips voor een strálende huid

Een mooie glow in het gezicht ziet er fris, vrouwelijk en natuurlijk uit. Maar hoe zorgen we voor zo'n stralende huid? Onze beautydeskundige Maaike Dorsteen heeft weer de beste tips!

Goede reiniging is de key

Het begint allemaal met een goede basis en dat is een goede reiniging. Onze huid verzamelt gedurende dag vuil en komt in aanraking met allemaal externe factoren. Al dit vuil, zweet en overtollig talg verwijderen helpt om een doffe teint, onzuiverheden en mee-eters te voorkomen. Ook als je geen make-up draagt is het dus alsnog heel belangrijk om je huid goed te reinigen. Zo houd je jouw huid in goede conditie.

Fijn reinigingsproduct

Een voorbeeld is het ZARQA Reinigingsschuim. Het is een zeer milde schuim dat make-up, talg en onzuiverheden verwijdert zonder dat de huid wordt uitgedroogd. En het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat is winnen! Je kan het ook onder de douche gebruiken voor een snelle reiniging als je wat minder tijd hebt. 

Gratis masterclass

Op 26 oktober gaan we nog dieper in op de huid. Want dan geeft Koffietijd.Club een beauty masterclass over de gevoelige huid! Maaike, Hetty, Vivian en huiddeskundige Esmeralda van ZARQA geven de masterclass en bespreken alle ins en outs over de gevoelige huid. Daarnaast kunnen kijkers live vragen stellen! Ben je benieuwd naar deze masterclass?