Entertainment

De populairste familie van Vlaanderen

De reality serie 'De Verhulstjes' is sinds afgelopen mei ook te zien op de Nederlandse televisie. Daarin krijgen we een inkijkje in het dagelijkse leven van Gert Verhulst, zijn zoon Viktor, dochter Marie en zijn vrouw Ellen.

Naast de familie mogen hun hondjes Leo en Marcel niet missen in het gezin. Inmiddels zijn in België al twee seizoenen uitgezonden. In Nederland moeten we helaas nog even geduld hebben op het tweede seizoen: deze wordt vanaf 18 december uitgezonden op Videoland.

Gert Verhulst

We kennen Gert natuurlijk allemaal als de Belgische televisiepresentator. Hij is heel bekend geworden door zijn rol in Samson en Gert en door zijn amusementsbedrijf Studio 100. Hij boekte met Studio 100 enorm veel succes en nam zelfs in 2002 de populaire meidengroep K3 over.

Samson en Marie

In 2019 maakte Gert bekend afscheid te nemen van het programma Samson en Gert. Gelukkig had hij de ideale persoon om het stokje over te nemen al uitgekozen, namelijk zijn 26-jarige dochter Marie. Zij wist vanaf jongs af aan al een plekje in de spotlight te willen bemachtigen en is sinds 2019 het nieuwe baasje van Samson. Marie speelde in 2014 al een rol in een jeugdserie.

Plekje in de spotlight

Voor zijn vrouw Ellen is het de eerste keer dat ze een plekje in de spotlight heeft. Nooit eerder stond ze voor de camera. Je kunt dus begrijpen dat het voor Ellen best even spannend was om de hele dag door een cameraploeg gevolgd te worden. Gelukkig wende het snel voor Ellen en heeft ze er inmiddels veel plezier in. Ze vindt het vooral heel mooi dat de familie de mogelijkheid krijgt om een deel van hun leven te verfilmen. 

In de voetsporen van zijn vader

Naast Marie, voelt ook Victor zich al helemaal thuis in showbizzland. De 25-jarige presenteerde eerder dit jaar Temptation Island samen met Monica Geuze. Ook presenteerde hij in 2019 Love Island samen met Holly Mae Brood. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn vader, die ook ooit met een presentatieklus zijn carrière in de media begon. Victor begon vorig jaar tijdens de lockdown met vloggen en op deze manier raakte het gezin al een beetje gewend om gefilmd te worden in huis. Soms maken de Verhulstjes zich wel een beetje zorgen of hun leven wel interessant genoeg is voor de kijkers. Zelf vinden de het in ieder geval erg belangrijk dat ze zichzelf blijven als de camera’s aan gaan. Dit blijkt te werken, want ze weten met elke uitzending weer een hoop kijkers te trekken.

Bron foto: PLAY 4