Beauty

Een feestelijke make-over voor Anja en Idske

In aanloop naar de kerstdagen wil iedereen er natuurlijk op en top uitzien. En wie kan je daar beter bij helpen dan onze eigen Mika? Want ook dit jaar zet hij onze kijkers verschrikkelijk in het zonnetje! Anja en Idske zaten met hun handen in het haar en werden getrakteerd op een feestelijke make-over.

Tijd voor een opfrisser

Anja en Idske zijn allebei jonge zestigers en zijn al zo’n 25 jaar vriendinnen. Ze leerden elkaar kennen door hun werk in de horeca. Anja is inmiddels gestopt met werken en Idske werkt momenteel met verstandelijk gehandicapten, maar komt na haar werk regelmatig op bezoek bij Anja. Idske staat altijd klaar voor Anja, daarom heeft Anja hen beiden opgegeven als bedankje. Dit positieve stel kan wel een lekkere opfrisbeurt gebruiken voor de feestdagen!  

Lastig stylen

Deze knappe dames vinden namelijk dat het tijd is voor wat nieuws. Anja heeft besloten om haar haren niet meer te verven. Daarom komen alle kleuren ook voorbij, waar ze zich toch minder prettig bij voelt dan gedacht. Ook wil ze graag leren hoe ze haar haar kan stylen voor een speciale gelegenheid. Idske kleurt haar haar nog wel en laat het vaak bijknippen. Ze heeft vooral moeite met het krijgen van volume in haar haar. Kortom, Anja en Idske willen er graag - als wat oudere dames met langer haar - toch leuk, fris en modieus bijlopen tijdens de feestdagen! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de video hieronder.