Beauty

Een heerlijke make-over voor Ineke

Vandaag wordt Ineke in het zonnetje gezet door Mika. We zitten allemaal wel eens met onze handen in het haar. Hoe fijn is het dan om iemand te hebben die je kan helpen je zelfverzekerdheid terug te vinden? Gelukkig staat Mika voor haar klaar en begint Ineke fris en fruitig aan het nieuwe jaar.

Ineke is pas 65 geworden, maar voelt zich nog steeds 40! En daarom wil ze er graag uit zien zoals ze zich voelt. Vlot, sportief en een blije vrouw die midden in het leven staat. Gelukkig weet Mika daar wel raad mee. 

Ineke herkent zichzelf niet

Als ze in de spiegel kijkt, ziet ze niet wie ze echt is. Ze heeft een goed lijf en een sportief leven, maar dit klopt voor haar gevoel niet met de uitstraling die ze nu heeft.

Ineke gaat wel af en toe naar de kapper, maar eigenlijk is ze tot nu toe nog nooit écht blij geweest met het resultaat. Daarom gaat ze vaak voor de veilige optie en kiest ze ervoor om het haar alleen een klein beetje bij te laten knippen. Haar haar is nog niet grijs, maar wel aan de dunne kant. Hierdoor oogt het snel slap en mist ze volume in haar kapsel.