Column

Onuitputtelijke inspiratiebron van Claudia Straatmans

Speciaal voor Koffietijd selecteert Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans wekelijks de vijf leukste lifestyle artikelen die deze week verschenen op Nouveau.nl. Om jullie te inspireren en levenslessen met elkaar te delen.

Bij Koffietijd én Nouveau delen we graag. Onze beste tips, inzichten en levenslessen met elkaar en met andere vrouwen. Als lifestyle-deskundige zit ik regelmatig in de uitzending en elke keer valt het me weer op hoe verrijkend het is om samen te inspireren en informeren.

Nationale Boekenweek

Deze week in april is wel een hele bijzondere week, het is namelijk én boekenweek én de week van de overgang. We blikken nog een keer terug op de mooiste outfits van het Boekenbal. Wie is toch die schrijfster die nog nooit iets heeft gewonnen met haar boeken, maar volgens ons wel absoluut een prijs voor de mooiste jurk van de avond moet krijgen?

Week van de overgang

Net als bij jullie hebben wij ook aandacht gegeven aan de week van de overgang. Janneke Wittekoek zat maandag bij jullie aan tafel. Bij ons vertelt gyneacoloog Dorenda van Dijken over haar missie om de menopauze op de kaart te krijgen. Dorenda is vast een bekende van jullie, want is ook vaak te zien in Koffietijd.

Onuitputtelijke inspiratiebron

We bespreken de tas én de coachingskwaliteiten van Truus van Gaal. Chef Mode Anita showt de ultieme witte blouse. En uiteraard laten we Máxima zien. Onze koningin is namelijk een onuitputtelijke inspiratiebron voor elke vrouw die het leven letterlijk en figuurlijk een stukje mooier wil maken.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met onze Nouveau artikelen en ik ben er volgende week weer met nieuwe, inspirerende artikelen.

Liefs,

Claudia Straatmans
hoofdredacteur Nouveau