Column

Koningsdag: Wat gaan Máxima en de prinsessen dragen?

Speciaal voor Koffietijd selecteert Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de vijf leukste lifestyle artikelen die deze week verschenen op nouveau.nl. Deze dagen staan in het teken van vooruitkijken naar Koningsdag, volgende woensdag 27 april.  

Koningsdag

Op de redactie zijn we er al dagen druk mee, wat gaat Máxima dragen en hoe zien de prinsessen er uit? Vorig jaar was Máxima tamelijk klassiek gekleed in een deux-pièces van Natan. Wij speculeren er achter ons bureau al dagen over: hoe gaat onze koningin dit jaar uitpakken? Ter inspiratie voor onszelf (en stiekem hopen we dat Máxima meekijkt) maakten we een terugblik én een opgooi.   

Wist je prinses Amalia alle Europese tiara’s uit haar hoofd kent? Bij dit artikel scoort ze vast een volle Bingo-kaart.  

Happy 50!  

Wat verder opvalt is dat er elke week wel ergens een leuke, sprankelende vrouw vijftig jaar wordt. Voor mij is dit het beste bewijs dat vijftigers niet achter de geraniums zitten en heerlijk vol in het leven staan.   

En het beste nieuws is: we (ik ben zelf 54) zijn volgens Dr. Louann Brizendine ook nu nog eens de allerbeste versie van onszelf.  

Skip het rood  

Wel heeft Leco een tip, als je wat ouder wordt, worden de lippen ook iets dunner. Neem dan eerder beige lipstick in plaats van rode. Zoals Leco voordoet bij actrice en schrijfster Maike Meijer.  

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspieren met onze Nouveau artikelen en ik ben er volgende week weer met nieuwe, inspirerende artikelen.

Liefs,

Claudia Straatmans
Hoofdredacteur Nouveau