Column

Claudia: "In mijn ogen verdienen alle vrouwen een kroontje"

Speciaal voor Koffietijd selecteert Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de vijf leukste lifestyle artikelen die deze week verschenen op Nouveau.nl.

Lieve Koffietijd-kijkers,

Wat was het een schitterende Koningsdag. Máxima en de prinsessen die compleet de show aan het stelen waren in Maastricht. Ik weet niet hoe het jullie is vergaan, maar ik zat aan de buis gekluisterd, kon geen genoeg krijgen van het bekijken van hun outfits. Ik meende zelfs een ode aan 'Doe Maar' in hun kleding te zien. Op Nouveau.nl hebben we al hun snoeptasjes in roze en groen naast elkaar gezet. 

Oermoeder van de voetbalvrouwen

Máxima is natuurlijk onze officiële koningin, maar in mijn ogen verdienen alle vrouwen wel een kroontje. Een vrouw waar je normaal niet zo veel over hoort, maar die we wilden eren op de dag dat Johan Cruijff 75 jaar geworden zou zijn, is Danny Cruijff. Hoe deed de oermoeder van de voetbalvrouwen het eigenlijk allemaal? 

Leeftijd doet er niet toe volgens Janny

En natuurlijk noem ik graag Janny van der Heijden, coverdame deze maand op Nouveau. Hoe Janny een lans breekt voor meer vijftigplus op tv is een kolfje naar mijn hand (zeker nu ik bijna 55 ben).  Janny zegt onomwonden dat als je een goed verhaal hebt, leeftijd er niet toe doet: "Grote voordelen van ouder worden zijn dat je milder wordt en dingen beter kunt overzien en dat je prioriteiten anders zijn". 

Zo houd je je huid mooi

Ook zo’n inspirerende tv-vrouw is Joke Bruijs, inmiddels 70 jaar. En wil je weten hoe Joke haar rijpere huid zo mooi houdt? Dan heeft Leco nog wel een paar tips!   

Ik blijf graag leuke 50+ vrouwen met een mooi verhaal en een leuke lifestyle met jullie delen, want - hierbij quote ik de grote filosoof Janny van der Heijden: "Ik denk dat we best veel kunnen leren van mensen die al wat hebben meegemaakt." En zo is het maar net.

 

Liefs, Claudia
Hoofdredacteur Nouveau