Entertainment

S10 voelt nog geen zenuwen, “Het is wel chill ofzo”

In Turijn gaat het deze week dan eindelijk écht van start: het Eurovisie Songfestival 2022. S10, die ons dit jaar vertegenwoordigt met het nummer ‘De Diepte’, is er in ieder geval ook helemaal klaar voor.

We spraken haar vanochtend kort in Turijn. Hoe is het nu met haar? Hoe voelt het om nu eindelijk echt te mogen gaan optreden? En, hoe groot is de druk die ze voelt vanwege haar top 10 notering bij de bookmakers? Koffietijd legde haar enkele vragen voor waar ze op reageerde.

Eerste halve finale

Stien den Hollander staat met het liedje ‘De Diepte’ in de eerste halve finale die dinsdag 10 mei in Turijn wordt uitgevochten. 18 landen strijden om een plek in de grote finale van zaterdag en de verwachting is dat S10 makkelijk doorgaat naar die volgende ronde. Maar, niets is natuurlijk zeker. “Ja, ik ben helemaal klaar. Ik moet nog een klein beetje werken aan mezelf, maar dat gaat wel lukken”.

Top 10 notering

Het feit dat de bookmakers S10 op dit moment een 9e plaats bij de eindnotering geven zorgt gelukkig niet voor extra druk. “Het is eigenlijk wel chill ofzo,” aldus Stien zelf. Voor haar optredens zingt ze altijd een liedje van Drake in haar hoofd. Dit maakt haar vrolijk en geeft haar energie. Of ze de lucky Koffietijdsokken die Patrick haar op Schiphol gaf aandoet dat weet ze nog niet. “Ik heb ze nu wel al aan!” Laten we hopen dat het iets bijdraagt!