Beauty

Faceyoga voor een stralende huid

Face yoga voor een stralende huid Het is weer tijd voor face yoga! Onze beautyexpert Maaike Dorsteen heeft weer een aantal oefeningen op een rijtje gezet. Dit keer voor een stralende huid. Want niets is fijner dan om een natuurlijke glow te krijgen. Zo kun je makkelijk zonder make-up de deur uit.  

Waarom face yoga?  

Onze beautyexpert Maaike Dorsteen, van het beautyplatform Furrow.nl, is er al helemaal fan van: face yoga. Door middel van face yoga worden je spieren en spiergroepen in je gezicht geactiveerd. Hierdoor worden de spieren versterkt, gaat je huid stralen en kun je je gezichtspieren tonen. Eigenlijk net zoals je je billen of armen zou trainen in de sportschool, kun je ook je gezichtspieren trainen.  

Met verschillende oefeningen kan je huid strakker worden, dus een facelift is niet meer nodig na deze gezichts-workout. Dus voor iedereen die natuurlijk ouder wil worden is face yoga een aanrader. 

Oefeningen voor een stralende huid 

Met face yoga activeer je niet alleen je spieren, maar ook je bloedcirculatie. Hiermee krijg je net wat meer kleur in je gezicht en een heerlijke glow. Perfect voor de zomerse dagen die eraan zitten te komen. Want het liefst gaat Maaike dan met zo min mogelijk make-up de deur uit.  

Maaike heeft een aantal oefeningen op een rijtje gezet voor een stralende huid. Dus als je vandaag even een paar minuten hebt, ga dan even zitten om een paar gekke bekken te trekken. En dan kan je stralend de deur uit! 

  • Fish lips: met deze oefening krijg je zowel stralende als strakke wangen 
  • Face tapping: deze oefening zorgt voor een natuurlijke blush, stralende huid en heeft een anti-agende werking 
  • Chant ‘om’ en lach: lachen is gezond en zorgt voor een stralende huid 
  • Air puff pose: doe deze oefening voor meer kleur op je wangen

In de video hieronder laat Maaike zien hoe je de oefening moet uitvoeren.