Entertainment

Laten we kennismaken met Hila Noorzai!

Je kunt haar kennen van Qmusic, als columniste bij LINDA.meiden, presentatrice van EenVandaag of Wie Is de Mol? Hila Noorzai blaast het grote televisiepubliek omver met door haar fijne persoonlijkheid en goede looks. Tijd om met haar kennis te maken!

Goede looks tijdens WIDM

Bij het grote publiek werd Hila Noorzai echt bekend door haar deelname bij 'Wie Is de Mol?' Maar één persoon was vooral onder de indruk van haar. Namelijk medekandidaat - en vooral ook Stijlpastoor des Vaderlands - Arno Kantelberg. Niet alleen van haar spelinzicht, maar vooral van haar fantastische looks tijdens de opdrachten. "Arno en ik waren wel een goed duo. Elke keer als hij tevoorschijn kwam, dacht ik: 'Ik moet ook even m'n best doen.' Maar ik heb zeker nagedacht over mijn outfits. Ik heb ook een hele lieve styliste, waarmee ik nadenk over de outfits die ik ga dragen."

Songfestival

Hila is momenteel druk bezig met de Songfestivalweek voor AVROTROS. Ze mocht naar Turijn om een aantal delegaties van de verschillende landen te spreken. Om ook een beetje de sfeer te proeven. Hierdoor kreeg zij een exclusief kijkje bij de kandidaten. "Dit jaar mocht dat bij de artiesten op de hotelkamers en er omheen. Je leert ze op een hele andere manier kennen. Het is veel intiemer. Leuk om op die manier kennis te maken."

Of Hila echt een songfestivalfan is? "Was ik niet altijd, maar nu wel meer", vertelt ze aan Koffietijd. "Vorig jaar mocht ik de persconferenties doen en mocht ik iedereen spreken. Ik kende alle liedjes inclusief de boodschap erachter. Toen kwam ik erachter dat er veel meer speelt dan ik dacht. En ben ik echt van het Songfestival gaan houden." Het is voor haar dus echt een feestje dat ze naar Turijn mag. 

Bekijk het volledige fragment met Hila hieronder.