Mode

De perfecte jurk voor iedere vrouw!

Vorig jaar bracht ze haar allereerste collectie uit voor Wibra. Na een groot succes kon haar tweede eigen jurkenlijn natuurlijk niet uitblijven. Dit keer met de perfecte jurk voor iedere vrouw. Ontworpen door onze eigen Jeltje! Ze neemt ons mee in haar ontwerpproces.

Eén model jurkje, in 4 verschillende prints

Jeltje vindt een jurk het fijnste kledingstuk dat er is. Het staat vrouwelijk en je bent in één keer klaar. In de vorige collectie van Wibra had Jeltje verschillende jurkjes qua lengtes en modellen. Nu wilde ze graag één jurkje ontwerpen dat voor iedere vrouw fijn is. Dus of je nou maat small of een grotere maat draagt, het moet iedereen mooi staan: “Dat is best wel een uitdaging, maar eentje waarvan ik denk dat het is gelukt!” Het jurkje is in maat S tot en met 54-56 te verkrijgen en Jeltje draag zelf een large. 

Het model 

Jeltje heeft gekozen voor een lengte die wat langer is. Veel vrouwen vinden het volgens haar fijn om een jurkje over de knieën te dragen. Daarnaast heeft Jeltje voor een ontwerp gekozen waarbij het aan de bovenkant valt als een wikkeljurkje, maar de onderkant vast is. Dan heb je niet het risico dat het jurkje openvalt, maar heb je toch dat vrouwelijke accent door de ceintuur die je kan knopen in je taille.  

Het jurkje heeft verder ook nog een v-hals. Aan de binnenkant is het v-halsje met een steekje vast laten zetten om inkijk te voorkomen. De mouw is lekker luchtig, dus niet strak om de arm. En wat langer, omdat ze weet dat veel vrouwen hun bovenarmen niet altijd willen laten zien. En zo is het jurkje gekleed voor allerlei verschillende gelegenheden. En last but not least, het jurkje is in een viscose elastane, dus luchtig en met stretch! 

De kleuren

Naast een goed model is de kleur van de jurk natuurlijk ook erg belangrijk. Groen is de modekleur op dit moment, zwart en wit blijft een klassieker, bij geel denk je echt aan de zomer en er moest een knalroze in. Want ook roze zien we al een tijdje heel veel in het modebeeld. “En roze vind ik supervrouwelijk en speels.” Aldus Jeltje.

Tijd voor stylingadvies!  

Want de jurkjes kan je op verschillende manieren dragen en stylen. Hiervoor kun je het best de video hieronder bekijken. Er is genoeg keus en er zijn veel verschillende styling opties voor elke maat, voorkeur en budget. Het kijken waard dus! 

Ben je enthousiast geworden over de jurkjes van Jeltje? We mogen er een paar weggeven! Geef je hier op en wie weet loop jij binnenkort in je favoriete kleur uit de collectie!