Mode

Een grote opening van de Mexx winkel in Utrecht

Vorige maand was Simone Rommelaars, hoofdontwerper bij het modemerk Mexx, bij ons te gast om haar nieuwe collectie te laten zien. Want het merk is helemaal terug van weggeweest! Vandaag is de eerste winkel in Nederland geopend. Onze Vivian was erbij!

Daar staan ze dan in de gloednieuwe winkel in Hoog Catharijne in Utrecht. Simone vertelt ons dat het een droom is die uitkomt. Ze is dan ook een beetje zenuwachtig en staat te trillen op haar benen. De afgelopen tijd hebben ze er heel hard voor gewerkt om dit waar te maken. En niet zonder resultaat, de winkel ziet er waanzinnig uit. "Ik ben een trotse vrouw van hier tot aan de maan". Aldus Simone

De winkel heeft dames en herenkleding. Je kan je van kop tot teen afstylen zoals Simone het zegt. Van kleren, schoenen, jassen tot assecoires. Kortom alles bij elkaar! 

Vivian is natuurlijk niet voor niks op locatie vandaag. Ze wil dan ook graag even de collectie zien. Wat moeten we deze zomer dragen. Het antwoord zit in de video! Simone laat ons haar mooiste stukken zien.

Winnen!

Om het feestje van de de opening van de Mexx winkel in Utrecht te vieren mogen we bij Koffietijd een stylingsessie weggeven voor jou én voor iemand die jij dat gunt. Wil jij hier kans op maken? Klik dan hier!