Beauty

Donkere wallen onder je ogen, weg ermee!

Heb jij last van donkere wallen onder je ogen? En weet je er geen raad mee? Gelukkig heeft onze beautydeskundige Mika van Leeuwen dé tips om deze donkere kringen weg te werken.

Verkoeling 

De kleur van de donkere kringen kun je gemakkelijk wegwerken met wat make-up, maar de verdikking is lastiger. Gelukkig heeft Mika de tip, namelijk: verkoelingspads. Deze pads breng je aan onder de ogen. De pads zorgen ervoor dat de huid onder je ogen verkoelt. Hiermee wordt de verdikking minder. Daarnaast verzorgen de pads je huid ook goed. Dus win win!

Oranje versus blauw

Donkere kringen onder je ogen zijn vaak blauw van ondertoon. De tegenhanger van blauw is oranje. Breng daarom een oranje kleur aan onder ogen. Maar wel alleen onder je ogen! Je wil natuurlijk niet voor gek lopen. 

Concealer

Om de oranje tint weg te werken en de kleur te egaliseren kun je concealer gebruiken. Dit product is echt een must in je make-up tas en ook Mika heeft hier al eerder over gesproken. Met deze laatste stap kun je zonder donkere kringen de deur uit! Zo makkelijk is het.

Wil je de tips van Mika nog eens bekijken? Kijk dan de video hieronder.