Column

Kijk! Hier spat de liefde toch vanaf?!

Ook in de zomer deelt Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de leukste lifestyletips met Koffietijd.  

'Het kersverse echtpaar is dolverliefd'

Astrid Joosten is getrouwd met haar Rob Peters. En wij bij Nouveau.nl hadden de primeur! Astrid is een bekende Nederlander waar Nouveau veel mee samenwerkt. Ik wist dat de presentatrice haar bruiloft aan het voorbereiden was. Haar trouwjurk hing al bijna twee jaar in de kast (geshopt in drie kwartier vertelde Astrid ons eerder).

De verrassing was des te groter toen ik maandagavond totaal onverwacht een app kreeg: “Claudia, Rob en ik zijn dit weekend getrouwd. Ik gun jou en Nouveau mijn privé-foto’s.” Astrid vertelde me eerder dat het nooit bij haar was opgekomen nog een keer te trouwen, niet nadat ze weduwe was geworden. “It never crossed my mind.” Wat een prachtig hoopvol verhaal hè. 

Kijk mee naar hoe liefde er uitziet! Hier word je toch blij van? Het kersverse echtpaar is dolverliefd, de liefde spat er van af. Astrid en Rob trouwden in The Grand Hotel Amsterdam, waar ook Beatrix en Claus in de echt werden verbonden. Maar wie nog meer? Raad maar snel mee via onze website!

70 jaar op de troon: Queen Elisabeth

Het Verenigd Koninkrijk maakt zich op voor een ander feest: Queen Elisabeth 70 jaar op de troon. Wij kijken reikhalzend uit naar alle festiviteiten én zetten haar leven in 27 officiële kussen op een rij. 

Meest stoere koningin ooit!

En ondertussen hebben we hier in Nederland de meest stoere koningin ooit. Máxima sprong met een parachutist uit een vliegtuig. Zou jij het durven? 

Erop uit met Pinksteren

Wat een fijn lang weekend komt er aan. Ga je weg met Pinksteren? Dan hebben wij de leukste adresjes voor je. Én in Parijs (gewoon met de trein, geen Schiphol-toestanden)

En natuurlijk in eigen land, want immers: in dit seizoen is Nederland zo mooi, zo veel groei en bloei. Máxima zag het al van bovenaf (als ze de ogen open durfde te doen).  

Liefs,
Claudia