Entertainment

't Is mooi geweest! Rob de Nijs neemt afscheid met concert

Na een halve eeuw moeten we afscheid nemen van de optredens van Rob de Nijs. De Nederlandse zanger en acteur geeft vanavond 22 juni zijn afscheidsconcert dat eerder werd uitgesteld. Maar vanavond staat de 79-jarige artiest toch echt voor de laatste keer op het podium, en dat voor maar liefst 40.000 man!

Rob de Nijs staat niet zomaar op een podium, hij neemt namelijk afscheid in een compleet uitverkochte Ziggo Dome. 

Groots schitteren

Rob de Nijs kennen we natuurlijk van hits als 'Banger Hart', 'Malle Babbe' en 'Het Werd Zomer'. Deze nummers zijn dan ook onmisbaar tijdens zijn afscheidsconcert. En, dat doet hij niet alleen. Want hij wordt bijgestaan door andere Nederlandse artiesten. Samen met onder anderen Paskal Jakobsen, Danny Vera, Daniël Lohues en Claudia de Breij zullen nog één keer groots schitteren voor alle fans en iedereen die hem de afgelopen 60 jaar omarmd heeft. Dat wordt genieten geblazen!

Uitgesteld concert

Rob de Nijs is al een half eeuw bezig met zijn vak. En is door de tijd heen niet minder populair geworden. Het concert - dat de mooie naam draagt 'Het is mooi geweest' - was binnen een paar uur al uitverkocht. Maar stond wel al eerder in april gepland. De reden van de nieuwe datum: het coronavirus. Rob raakte besmet met covid en heeft daarvoor een week in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig knapte hij snel op, maar had wel tijd nodig om te revalideren. Nu een maand later, is het dan zover: Nog één keer meezingen met alle hits van Rob de Nijs in Ziggo Dome. 

Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen maar zou je hier graag bij willen zijn? Dan hebben we goed nieuws. Omroep MAX zal het volledige concert - rond de tachtigste verjaardag van Rob - in december uitzenden.