Column

Noraly Beyer als verliefde schooltiener en wat zit er in de koffer van Maxima?

Elke week tipt Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de leukste lifestyle-tips van Nouveau.nl. Deze week: ‘Het valt me op dat er LIEFDE in de lucht is.

Het wedding season blijft maar doorgaan. Eerst al het huwelijk van Koffietijd-presentator Vivian en dit weekend vergaapten we ons aan de beeldige bruilofts-beelden van Guus Meeuwis en zijn Manon. Ook kijken we traditioneel terug op Máxima’s Modemaand, wat droeg ze allemaal afgelopen maand? Er kwamen maar liefst 25 looks in juni langs. En: wat gaat er mee naar Griekenland?

Het huwelijk van Guus Meeuwis

Robert ten Brink leidde de ceremonie, de trouwende artiest himself bracht een nieuw lied ten gehore, de bruid droeg Claes Iversen. De bruiloft van Guus Meeuwis en Manon Meijers was een sprookjeshuwelijk onder de stralende Portugese zon. Ik vond zelf de bruidsjurk van Manon lekker rock ’n roll. De meningen waren een beetje verdeeld, wat vind jij?

Noraly Beyer tot over haar oren verliefd

Over huwelijken gesproken, we kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom vergaap ik me graag nog een keer aan de liefdevolle beelden van Koffietijd’s Vivian en haar Bobby.

Bemoedigend is dat liefde op latere leeftijd je altijd nog ‘zo maar’ kan overkomen. Noraly Beyer (75) was niet op zoek, vond haar leven al rijk genoeg. Maar toen Joost Prinsen (79) langs kwam, zaten ze toch opeens als verliefde schooltieners te kussen aan de koffietafel.

Adele is body positive

Wat ook liefde is, is liefde voor jezelf. Adele snapt niks van de ophef over haar gewichtsverlies. Ze viel tientallen kilo’s af en deed dat volgens eigen zeggen voor haarzelf. “Ik was en ben body positive. Maar het is niet mijn taak om te zorgen dat mensen zich goed voelen over hun eigen lijf. Ik heb mijn eigen leven om me druk over te maken.”

Wat zit er in Maxima's koffer?

Drie continenten, 25 looks, Máxima reisde wat af en werkte zich een slag in de rondte. Kijk mee naar haar hysterisch drukke juni maand. Zullen we er meteen een quizje van maken? Welke outfit is jouw favoriet?

In de regio Midden begint de zomervakantie morgen. We vermoeden dat de koninklijke familie morgen afreist naar hun villa in Griekenland. Twee prangende vragen: zouden zij ook zo lang in de rij staan op Schiphol (vast niet, want anders veiligheid koninklijke familie niet gegarandeerd). En: wat neemt Máxima mee in haar vakantiekoffer?