Entertainment

Nieuw seizoen 'Dertigers', het meest explosieve seizoen ooit

Fans van de NPO-serie 'Dertigers' kunnen vanaf vandaag weer genieten van een nieuw seizoen. Eva Laurenssen, die Saar speelt, verklapt al dat dit seizoen het meest explosieve seizoen tot nu toe is. Spannend!

De redactie van Koffietijd kan niet wachten om deze heerlijke serie te bingen. Maar wat ligt er allemaal in het verschiet? 

Veel rumoer

We mogen dit seizoen dus veel rumoer verwachten. Eva Laurenssen vertelt aan het ANP: "Bij het lezen van het script hadden we al het idee dat het een explosief seizoen zou worden. En dat bleek ook tijdens het spelen zo te zijn. We hadden natuurlijk ook flink wat opgebouwd in de afgelopen seizoenen." In het derde seizoen gaat Pieter in een klein tuinhuisje wonen. Hij en Luuk moeten het nu doen zonder Saar. Ook overwegen Alex en Elias zwanger te worden. Maar ondertussen is er al veel wrijving tussen Lot en Bart. Zij is in verwachting, maar hij wil liever scheiden. Genoeg redenen voor een rumoerig seizoen dus. 

Stoppen na het vierde seizoen?

Eva laat weten ook weten dat er nu al wordt gesproken over een vierde seizoen. De Vlaamse variant van 'Dertigers', stopte na het vierde seizoen. Maar of voor Nederland hetzelfde geldt, is nog niet bekend. De actrice hoopt in ieder geval dat ze nog lang niet stoppen met produceren van de Nederlandse 'Dertigers'. "Ik hoop niet dat het stopt, want zo’n knotsgekke tijd als we, sinds de start elk jaar, met elkaar hebben, heb je echt nergens anders!"

Dertigers in een notendop

In de BNNVARA-reeks 'Dertigers' draait het om een groep van acht vrienden, die al sinds hun studententijd met elkaar optrekken. De groep dertig-jarigen deelt lief en leed én een gemeenschappelijk trauma, dat met geheimen omgeven is. 

Het derde seizoen van 'Dertigers' is vanaf 8 augustus te zien om 21:50 uur op NPO3 en NPO Plus. Bekijk hieronder de trailer.