Vrije tijd

Bezoek het strand in de herfst, dat is volgens Marleen 100% genieten

Met de herfst in het land is het tijd voor een verblijf aan het strand. Ga tijdens de laatste zonnige dagen nog een terrasje pikken of waai op een stormachtige dag lekker uit! Hoofd in de wind, en even alle zorgen weg.

Onze vrijetijdsdeskundige Marleen Brekelmans, bekend van Bijzonder Plekje, weet waar je moet zijn voor een heerlijke overnachting aan zee.

Tussen stad en strand

Sea and the City is een mega hip huisje in Overveen. Tien minuutjes fietsen en je bent bij Bloemendaal aan Zee. Je zit ook nog vlakbij Haarlem en Amsterdam. Het knusse huisje is ideaal voor twee volwassenen. Naast de master bedroom is er een tweede slaapkamer met een slaapbank, handig voor kinderen. Én, openslaande deuren naar je eigen terras! Klinkt dit als muziek in de oren? Check hier de beschikbaarheid.

Ontwaken met zeezicht

Wil je wakker worden met meteen de prachtige zee als uitzicht? Dan is Zandpaviljoen Pier 7 wat voor jou. Hier overnacht je in een bijzonder hotel met strandpaviljoen in Vlissingen. Met deze 'Beachrooms', rol je zo vanuit je bed het strand op! Rustig ontwaken met je eerste kopje koffie op je eigen terras, uitkijken over zee en de enorme containerschepen bewonderen die je af en toe bijna kunt aanraken voor je gevoel, uitwaaien tijdens een strandwandeling. Je kunt hier niet anders dan ontspannen en genieten. Toe aan ontspanning? Klik hier voor meer info.

Tussen duinen en bos

Met het hele gezin weg, of juist met een groep vrienden? Dan is dit vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen, wat voor jou! Slapen achter de duinen is hip ingericht en ligt in het Zeelandse Walcheren. Het huis heeft een zonnige woonkamer met lekkere bank, een hippe fauteuil en een houtkachel voor de koudere maanden van het jaar. Door de openslaande tuindeuren stap je het terras op en de tuin in. Bekijk hier het vakantiehuis.

Overnachten in Noordwijk

Ben je helemaal fan van Noordwijk? Dan heeft Marleen nog meer leuke vakantiehuizen voor je uitgezocht. Check hier haar tips.