Entertainment

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Het gaat ook nooit van het leien dakje op pakjesavond, zo bewijst ook weer de nieuwe Sinterklaasfilm. In de muzikale familiefilm zorgen twee gemeneriken ervoor dat de speelgoedkluis niet meer geopend kan worden. Lukt het de pieten om pakjesavond te redden?!

December is alweer in zicht en dat betekent dat Sinterklaas ook onderweg is. Niet getreurd, je kan zelfs nu al genieten van het vooruitzicht van pakjesavond. Vanaf 5 oktober is de nieuwste sinterklaasfilm ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’ te zien in de bioscoop. En sinds het vanaf 15 oktober herfstvakantie is, hét perfecte uitje voor de (klein)kinderen.  

Gespuis in de Speelgoedkluis

In de muzikale familiefilm krijgt Hugo Hogepief, gespeeld door Chris Tates, de belangrijke taak om de sleutelring van Sinterklaas te passen. De ring van Sinterklaas geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes liggen voor pakjesavond. Maar wanneer Hugo Hogepief ongelukkig ten val komt, weet hij niet meer wie of waar hij is! Twee gemeneriken hebben dit door en ontvoeren Hugo. Wanneer de deur niet geopend kan worden, rijgt pakjesavond in het water te vallen. Lukt het de pieten Party Piet Pablo, Marco Marsepein, Kim Cadeau, Bennie Taaitaai en Paco Post met hun vrienden Willem Wortel en het nieuwste pietje Chico Choco om pakjesavond te redden?  

Herken jij wie Sinterklaas speelt? Het is dit keer niet Stefan de Walle, maar Robert ten Brink die zichzelf in het rode pak mag hijsen. Ook worden de pieten gespeeld door een aantal bekende gezichten: Okke Verberk, Giovanni Caminita en Sara Robben proberen de avond te redden. En Jan Versteegh is een keertje niet de good guy in een film, maar een van de slechteriken! Ga snel naar de bioscoop om meer van de sterren op het doek te zien.  

De film ‘de Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’ draait al vanaf 5 oktober in de bioscoop.