Column

Compressiesokken AAN, make-up UIT. Zo zag je Máxima nog nooit eerder

Elke week tipt Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de leukste lifestyle-tips van Nouveau.nl. Deze week raakten mensen niet uitgepraat over Máxima zonder Make-Up! En natuurlijk tippen we de fijnste dingen voor in de herfstvakantie, zoals frisse wandelingen, met vallende blaadjesgarantie en lekkers toe.    

Zo zagen we Máxima nog nooit

Het leek wel alsof we deze week even geen vervelend nieuws hadden over de toestand van het land, de meeste mensen maakten zich namelijk druk over een heel andere zaak. Koningin Máxima werd gespot zonder make-up. Maar met bril én compressiekousen. Het hele land had er een mening over. Is ze het echt wel? vroegen sommige mensen zich af. Oordeel zelf!     

Koningin van de kijkcijfers

Ook die andere koningin, namelijk zij van de kijkcijfers: Linda de Mol, ving veel pers. Linda zat er na ‘The Voice’ onthullingen psychisch helemaal doorheen. Was het een dip? Of een bijna depressie? Linda vertelt openhartig.      

SEKS het gaat over SEKS

Zo zie je maar. Het leven komt met ups en downs, ook bij Bekende Nederlanders. Het is ergens best geruststellend dat iedereen zich door het leven heen moet laveren. De ene keer gaat dat beter dan een andere. Wat helpt is humor en zelfspot. En een stukje erkenning en herkenning. Lees dit maar, dan begrijp je wat ik bedoel. SEKS. Het gaat over SEKS.     

Zo kom je van je overgangsbuikje af

Meer 50+ nieuws lezen? Ik als 55-jarige kan er geen genoeg van krijgen. Ik wil alles weten, hoe mijn figuur verandert, hoe ik mijn brein kan blijven prikkelen en vooral hoe ik mezelf met energie door de overgang heen krijg. Nouveau’s columnist Wies weet in ieder geval al raad met mijn overgangsbuik (oké Wies, ik stop met wijn).     

Herfstwandeling

Wat mij helpt om mijn vetverbranding op te stuwen is een stevige wandeling. Nu in de herfst zijn de bossen op zijn mooist. Knisperende blaadjes onder je voeten, adembenemende kleurschakeringen, 50 tinten rood-bruin. Ik loop het liefst voor lekkers, een lekkere kop koffie toe (wijn mag niet meer, zie overgangsbuik). Deze wandelroute ligt onder de rook van Amsterdam en heeft een topetablissement op het eind.