Artikelen

Jeltje geeft kleurrijke mode inspiratie aan moeder en dochter

Leuke mode voor een prikkie! Dat is het doel van onze budget stylist Jeltje. Ze is regelmatig in de studio voor leuke mode inspiratie, maar deze keer stuurden we haar op pad.

Jeltje gaat op bezoek bij moeder Geraldine en dochter Rochelle om kleurrijke modesetjes van Miss Etam uit te zoeken. Tijd om te mixen en te matchen!

Colorblocking

Hoe meer kleur hoe beter: colorblocking is helemaal de trend tegenwoordig. En daar speelt Jeltje goed op in. Onze budgetstylist geeft dochter Rochelle een groene broek en een blauw vest. Helemaal hip! Bij Geraldine bouwt Jeltje het op. Zij begint met een zwarte outfit met een knalroze gilet. Een kledingstuk dat op dit moment heel erg in de mode is. De outfits staat beide meiden prachtig. "En het zit ook nog eens lekker", vertelt Geraldine. 

Maak je outfit af met een gilet

Zoals we net beschreven, is het dragen van een gilet helemaal de trend van nu. Het leuke bij dit gilet van Miss Etam is, dat je de buitenkanten kunt omslaan. "Hierdoor creëer je een hele andere look", vertelt Jeltje. Daarnaast is de gilet te verkrijgen in drie verschillende knal kleuren. Rochelle draagt een blauwe en Geraldine een roze. "Deze kunnen jullie ook heel gemakkelijk ruilen met elkaar. Want het matcht bij beide outfits!" Daarin komt de trend die we eerder bespraken ook weer terug: colorblocking!

Gekleurde print

Jeltje heeft nog meer kleur meegenomen voor de dames. Een leuke gekleurde print! De print heb je als mooie lange jurk, maar ook als blouse. Daar wordt Geraldine meteen blij van: "Ik houd van lange jurken!" De jurk is een echte eyecatcher. Je kunt 'm combineren met een leuk colbert, maar de jurk is op zichzelf ook al een parel om te zien. Wat ook handig is aan zo'n lange jurk: je kunt 'm in elk seizoen dragen! In de winter met een hip colbert en in de zomer lekker zonder jas maar dan met een leuke sandaal.

Meer modetips van Jeltje. Lees hier meer artikelen