Artikelen

En de PostcodeKanjer gaat naar…

Heemskerk! Ze kunnen hun geluk niet op in het kleine plaatsje aan het strand. De grote, rode truck van de Postcode Loterij kwam daar gisteravond aangereden, om veel mensen blij te maken.

Het jaar is pas echt goed begonnen in Heemskerk! Gisteren werd in RTL Boulevard bekendgemaakt dat de PostcodeKanjer van maar liefst 58,9 miljoen euro is gevallen op de postcode 1961 GB. En, wij waren erbij!

Miljonairs

Onze eigen Quinty verklapte het al in Boulevard: Nederland zal Postcode Miljonairs rijker worden na het vallen van deze prijs. De helft van 58,9 miljoen gaat naar de winnende wijkcode en de andere helft naar de volledige winnende postcode.  

Maar, hoeveel inwoners er zijn met 1961 in hun postcode, is nog niet bekend. Dat wordt aankomende vrijdag bekend op het wijkfeest, die wordt georganiseerd door de Postcode Loterij.  

Op dat grote wijkfeest wordt ook bekend gemaakt hoeveel zij winnen per huishouden! Het bedrag hangt af van een aantal dingen: hoeveel bewoners meespelen met de Postcode Loterij én hoeveel Kanjerpunten ze vorig jaar spaarden. Wij zijn er aankomende vrijdag natuurlijk bij, om de winnaars te feliciteren met hun prijs.

Meer kanjers

En, zij zijn niet de enige kanjers die in de prijzen vallen, daarnaast zijn er nog 25 winnende postcodes bekend gemaakt, die een ton met elkaar mogen verdelen. Verder worden er deze week nog eens 60 postcodes blij gemaakt! Wat een feestweek dus!  

In heel Nederland spelen ongeveer 3 miljoen mensen mee in de Postcode Loterij. Dit jaar zat de prijzenpot vol met maar liefst 426 miljoen euro.  

Benieuwd wat de winnaars in Heemskerk met hun mooie prijzen gaan doen? Kijk dan elke dag 10:00 uur Koffietijd en houd onze socials in de gaten.