Column

Waarom Ruud en Olcay voor elkaar gemaakt zijn

Elke week tipt Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de leukste lifestyletips. Deze keer staat alles in het teken van de liefde. Als hartstochtelijke inspiratie voor Valentijnsdag.

Een roos en een romantische kaart? Daar kun je in Hollywood niet meer mee aankomen op Valentijnsdag. Het moet grootser dan groots zijn. Wij zetten de meest exorbitante uitspattingen op een rij. En zwijmelen ondertussen bij een ‘gewoon verhaal’ van John Legend die hartvormige  pannenkoeken bakt voor zijn Chrissy.

Het geheim van Meryl Streep

Lang en gelukkig én beroemd. Het kan dus wel. Ook al staat Hollywood nou niet bekend om zijn langdurige huwelijken. Zo Zette Britney Spears ooit al na 55 uur haar kersverse echtgenoot Jason Alexander op een zijspoor. Maar succesverhalen zijn er ook. Dan kijken we naar Meryl Streep. Al sinds 1978 getrouwd met beeldhouwer Don Gummer. Wat is hun geheim?

Ruud en Olcay

Uiteraard hebben we in Nederland ook lieve, leuke stellen die dol zijn op elkaar. Olcay’s hart is extreem groot. Momenteel zet ze zich met hart en ziel in voor de getroffen slachtoffers in Turkije en Syrie. Samen het haar Ruud de Wild. Waarom zij een stel zijn dat elkaar zo goed aanvult? Olcay: "Ruud heeft me minder onzeker gemaakt".

De andere vrouw

Ook een hartverwarmend verhaal is de liefdes saga van Koffietijd Hoofdredacteur Charlotte. Na het overlijden van haar vader ging ze op zoek naar haar eerste vriendje. En ze vond hem! Een rollercoaster aan emoties, herinneringen, oude en nieuwe gevoelens. Charlotte schrijft dit treffend, herkenbaar en raak op in haar column ‘Oude Liefde Roest Niet’. Nu te lezen op Libelle.nl.

Jezelf verwennen

Vergeet ook vooral niet van jezelf te houden! Het leven begint namelijk bij jou. Daarom in de  traktaties ook leuke tips waar elke 50+ vrouw blij van wordt.

Komt het er vandaag of morgen niet van de liefde te vieren? Onthoud dan deze romantische Nederlandse plekken voor een andere keer. Heerlijke kamers, fantastisch eten, luxe wellness en prachtige natuur. Plekken om verliefd op te worden.