Podcast

PODCAST: Georgina Verbaan leerde vloeiend Italiaans praten voor KLEM, maar weet ze ook wat ze zegt?

Georgina Verbaan heeft inmiddels een cv waar je U tegen zegt. Zo is ze bekend van diverse rollen in films als 'Mannenharten', 'Misfit', 'De Marathon' en van de succesvolle serie 'KLEM'. Van deze succesvolle serie is sinds 2 februari een bioscoopfilm te bezoeken. En die film is een doorslaand succes. Afgelopen weekend haalde de film zelfs 100.000 bezoekers en daarmee het predicaat Gouden Film.

'KLEM' speelt zich af in Italië, waar Georgina ook 'vloeiend' Italiaans voor heeft geleerd. Maar hoe goed is haar Italiaans echt? "Ik heb voor mijn rol alles uit m'n hoofd geleerd, maar toen we met echte Italianen de rol begonnen te lezen ging het opeens allemaal veel te snel. Ik wist niet meer wanneer ik aan de beurt was. Daarom heb ik ook hun teksten uit m'n hoofd moeten leren om te weten wanneer ik aan de beurt was!"

Naast de speelfilm is ze nu ook druk bezig met het inspreken van haar nieuwe rol in 'Superkat Maurice'. Niet alleen zij vertolkt een rol, ook onze eigen Patrick Martens heeft een rol in deze film. Bekend terrein voor beiden, want ze zijn inmiddels in hun privéleven al 26 jaar elkaars beste vrienden.