Column

Karin Bloemen in eigen haakwerk de rode loper op

Elke week tipt Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans de leukste lifestyletips. Dit weekend ging het natuurlijk vooral over de mooiste jurken, gekste outfits en spraakmakendste schoenen. Niet alleen bij de Oscars, maar ook bij ons eigen Hollandse boekenbal.    

Oscars: smullen van mode

Dior, Armani, Chanel en vele andere haute couture merken passeerden de rode loper vannacht in Hollywood tijdens de jaarlijkse Oscars. Extra leuk: het waren vooral 50+ genomineerden die de boventoon voerden. Zo won Michelle Yeoh (60) de hoogte filmprijs, en krijgt ze van ons een award voor een van de meest stijlvolle creaties. 

Lady Gaga make-uploos bij de Oscars

Wat is ze stoer hè, Lady Gaga. Op de rode loper zat ze nog in de grime, maar toen ze een paar uur later moest optreden op datzelfde Oscar-gala was ze plots make-up loos. We weten zeker dat Gaga hiermee geschiedenis schrijft. Kijk mee naar deze pracht transformatie.   

Nog meer mode op het Boekenbal

Ook in Nederland was er dit veel weekend veel kleding te kiek’n. Op het boekenbal in de Amsterdamse Stadsschouwburg stalen schrijfsters als Heleen van Royen (Mart Visser couture) en Marian Mudder (Natan) de show. Let ook op deze kleurrijke creatie van Karin Bloemen. Helemaal haarzelf.