Saskia Sampimon-Versneij

duurzaamheidsexpert
Een groener en duurzamer leven is een goed voornemen voor 2023. Saskia, onze duurzaamheidsexpert, weet precies waarom duurzaam leven zo belangrijk is. Saskia had, samen met Beathe Weckesser, de podcast ‘Onsje Groener’, waarin we hen volgden in hun zoektocht naar een duurzaam leven. Vandaag komen Saskia en Beathe bij Koffietijd om ons alles te vertellen over de duurzame trends en groene voornemens voor 2023. En staan er ook nieuwe uitdagingen voor 2023 klaar?

Saskia Sampimon-Versneij is duurzaamheidsexpert en oprichter van thegreenlist.nl: het online lifestyle magazine voor mensen die groener willen leven. Wat twee jaar terug begon als een persoonlijke zoektocht naar een groener leven, is uitgegroeid tot de nummer één plek voor mensen die bewuster om willen gaan met hun keuzes.

Op haar Instagram kun je haar zoektocht naar een duurzaam leven volgen. Met haar positieve en open benadering gaat ze het gesprek aan met haar volgers. Saskia behaalde in 2007 haar Bachelor-diploma aan de School voor Journalistiek en werkt al meer dan 15 jaar als creative in het bedrijfsleven.