Voor de 'Green Goddess' gevulde avocado
Voor de 'Hot Love Elixir' chocolademelk
Halveer de avocado's en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes. Bewaar de uitgeholde avocadoschillen. Snijd de tomaatjes in vieren.
Meng de blokjes avocado met de tomatenpartjes, de garnalen, mayonaise en het paprikapoeder in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel terug in de avocadoschillen en garneer met de verse peterselie.
Voor de chocolademelk verwarm je de melk in een steelpannetje. Zorgt dat hij niet gaat koken. Voeg de fijngehakte chocolade toe en blijf roeren totdat alle stukjes zijn opgelost en je een gladde melk hebt. Voeg al roerend de overige ingrediënten eraan toe.
Wij hebben leuk nieuws, we mogen dit spicy kookboek namelijk weggeven! Ga naar onze actiepagina om kans te maken.