Entertainment

Wie is de echte Foodie? Sanne of Sinan?

Sanne Vogel en Sinan Eroglu spelen samen in de nieuwe bioscoopfilm 'Foodies'. Waarin Sanne de populaire foodblogger Sam speelt en Sinan, Marco de sterrenchef. Voor de één is de rol op haar lijf geschreven, terwijl de ander werd uitgelachen door zijn partner. Maar wie is wie?

Foodies Sanne en Sam

Misschien had je het al geraden, maar Sanne is hier de échte foodie. Ze heeft namelijk al een kookboek op haar naam staan, 'De Vier Seizoenen van Vogel'. Daarnaast is Sanne vegan en houdt zich heel erg bezig met goed eten. Daarom is de rol van Sam op haar lijf geschreven. "Ik lijk wel een beetje op Sam, door de liefde voor eten die we samen delen. Maar qua persoon niet hoor, want ik weet heel goed wat ik wel en niet wil. Ik laat me niet zo snel van mijn stuk brengen en durf mensen best wel de waarheid te zeggen. Dat heeft Sam minder."

Souschef van vriendin

Wie al helemaal niet dezelfde persoon is als zijn personage is Sinan. Hij werd zelfs door zijn vriendin uitgelachen toen ze hoorde dat hij een sterrenchef speelt. Dus of hij thuis ook chef is? "Ik ben eigenlijk  de souschef van mijn vriendin. Ik mag de vervelende klusjes doen: al het snijwerk! Hierdoor maak ik het leven van mijn vriendin wat makkelijker. Ze is Italiaans en kan heel goed koken, maar samen koken is het leukst."

Toch kan Sinan zich heel goed inleven in zijn rol en heeft hij ook enorm genoten van de draaidagen. Ook is hij te spreken van zijn tegenspeler Sanne. "Ik hoop dat ik voor de rest van mijn leven alleen maar met haar mag spelen. Zij is een topper in alles. Creatief heel sterk, goede energie, goede actrice en een hart van goud. Het plaatje klopt helemaal. Dat maakt je relatie op de set ook heel veel makkelijker."  

Over 'Foodies'

Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan een eigen kookboek wil schrijven. Maar als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor is gevallen, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Zo komen niet alleen haar carrière en levenslange droom op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.